Behandlinger

Få behandlet en knækket tand på Amager til en fornuftig pris

Tandlægeskræk

Mange patienter er nervøse og frygter tandlægebeøg. Hos os har vi stor erfaring med at behandle nervøse patienter. Information om behandlingen, omhyggelig og forsigtig bedøvelse, gør patienterne trygge og afslappede.


Flækket tand

Har du flækket tanden? Så tøv ikke med at få det ordnet, før det skaber flere problemer i munden. Tandlæge Henrik Budtz har fornuftige priser og professionelle behandlinger.


Hul i tanden

Vi tilbyder plastfyldninger udført med det nyeste materiale som giver et meget naturtro udseende. Vi benytter de nyeste teknikker og værktøjer som sikrer dig en effektiv og professionel behandling. For at sikre en smertefri behandling lægges en effektiv lokal bedøvelse.


Paradentose

Parandontose er en kronisk sygdom i tandkødet,som rammer en stor del af Danmarks befolkning. Den kan starte som  let blødende tandkød ,og ubehandlet sprede sig dybere ned i tandkødet,hvilket kan give løse tænder og i nogle tilfælde medføre tandtab. Hos os screenes ,forebygges og behandles paradontose skånsomt,således at tandsygdommen fjernes eller standes mest muligt,med mindst mulig ubehag for patienten


Tandkrone

Få et komplet tandsæt med en naturtro krone på din tand. En tandkrone er en investering, der holder år efter år, og det kan betale sig at få den lavet hos en erfaren og professionel tandlæge som Tandlæge Henrik Budtz.


Visdomstænder

Slip for tandpine og eventuelt fremtidigt skævt tandsæt – få fjernet en eller flere visdomstænder hos Tandlæge Henrik Budtz. Vi har mange års erfaring inden for tandkirugi og er opmærksomme på at gøre hele forløbet så kort og smertefrit som muligt.


Tandblegning

Få det hvide smil, du altid har drømt om. En tandblegning kan fjerne års misfarvninger fra rygning, kaffe eller rødvin og give dine tænder den oprindelige naturlige hvide farve, vi fødes med.


Rodbehandling

En rodbehandling kan være en besværlig affære – men hos Tandlæge Henrik Budtz kan du få både ekspertise og en fornuftig pris påén gang. Vi sætter en ære i at gøre et grundigt stykke arbejde til en konkurrencedygtig pris.

Vi har konkurrencedygtige priser, se selv her:

Fyldning på lille kindtand 2 flader  1000-1200 kr.
Fyldning på lille kindtand 3 flader  1200-1400 kr.
Fyldning på stor kindtand 3 flader  1400-1600 kr.
Rodbehandling i fortand  1300-1500 kr.
Rodbehandling i 3 kanaler (eks. fyldning)  2700-2900 kr.
Krone af metal med porcelæn (uden stift og opbygning)  5500-5900 kr.
Bro 3 led  15000-16000 kr.
Operativ fjernelse af visdomstand  1100-1400 kr.
Lokalbedøvelse  290-300 kr.
Blegning af tænder  2600-2800 kr.