Behandlinger

Få behandlet en knækket tand på Amager til en fornuftig pris

Tandlægeskræk

Mange patienter er nervøse og frygter tandlægebeøg. Hos os har vi stor erfaring med at behandle nervøse patienter. Information om behandlingen, omhyggelig og forsigtig bedøvelse, gør patienterne trygge og afslappede.


Flækket tand

Har du flækket tanden? Så tøv ikke med at få det ordnet, før det skaber flere problemer i munden. Tandlæge Henrik Budtz har fornuftige priser og professionelle behandlinger.


Hul i tanden

Vi tilbyder plastfyldninger udført med det nyeste materiale som giver et meget naturtro udseende. Vi benytter de nyeste teknikker og værktøjer som sikrer dig en effektiv og professionel behandling. For at sikre en smertefri behandling lægges en effektiv lokal bedøvelse.


Paradentose

Paradontose er vigtig at behandle så tidligt som muligt. Første tegn på problemet er blødende tandkød og dybe tandkødslommer, som i sidste ende kan resultere i løse tænder. Hos os behandler vi paradontose med bl.a lysaktiveret desinfikation. Denne smertefri behandling dræber bakterierne i tandkødslommen via et kraftigt rødt lys fra en lampe. Behandlingen er uden bivirkninger og billigere end laserbehandling.


Tandkrone

Få et komplet tandsæt med en naturtro krone på din tand. En tandkrone er en investering, der holder år efter år, og det kan betale sig at få den lavet hos en erfaren og professionel tandlæge som Tandlæge Henrik Budtz.


Visdomstænder

Slip for tandpine og eventuelt fremtidigt skævt tandsæt – få fjernet en eller flere visdomstænder hos Tandlæge Henrik Budtz. Vi har mange års erfaring inden for tandkirugi og er opmærksomme på at gøre hele forløbet så kort og smertefrit som muligt.


Tandblegning

Få det hvide smil, du altid har drømt om. En tandblegning kan fjerne års misfarvninger fra rygning, kaffe eller rødvin og give dine tænder den oprindelige naturlige hvide farve, vi fødes med.


Rodbehandling

En rodbehandling kan være en besværlig affære – men hos Tandlæge Henrik Budtz kan du få både ekspertise og en fornuftig pris påén gang. Vi sætter en ære i at gøre et grundigt stykke arbejde til en konkurrencedygtig pris.

Vi har konkurrencedygtige priser, se selv her:

Fyldning på lille kindtand 2 flader  900-975 kr.
Fyldning på lille kindtand 3 flader  1000-1150 kr.
Fyldning på stor kindtand 3 flader  1150-1300 kr.
Rodbehandling i fortand  1000-1150 kr.
Rodbehandling i 3 kanaler (eks. fyldning)  2000-2300 kr.
Krone af metal med porcelæn (uden stift og opbygning)  4900-5300 kr.
Bro 3 led  14000-15000 kr.
Operativ fjernelse af visdomstand  800-1500 kr.
Lokalbedøvelse  275 kr.
Blegning af tænder  2000-2300 kr.